Middeleeuwse Feest 2018

Sinds 1994 vindt het Middeleeuwse Feest van Remouchamps om de twee jaar plaats. Het biedt een tijdreis die ontspannend en van hoge kwaliteit is. Gemiddeld 8000 bezoekers hebben op de laatste vijf edities het twee dagen feest bijgewoond. Het mobiliseert bijna 350 vrijwilligers. Dit evenement maakt de financiering van de activiteiten van de lokale jeugdbeweging mogelijk. Meer dan 200 jongeren van 6 tot 18 jaar kunnen er zich ontplooien. Met de winst van het feest worden nieuwe lokalen gefinancieerd en ook onderhouden. Verder worden grote zomerkampen of gerichte plannen ook gesteund...

Tarieven

5€

  • Kinderen (6-16) jaar)
  • voor de twee dagen

25€

  • Familiepack
  • voor de twee dagen

10€

  • Volwassenen
  • voor de twee dagen

de personen wie die optredens bijwonen betalen op zondag 5€. - Betalingsmiddelen : Bij de voedselstands en bars wordt er met ticketjes betaald. Die worden verkocht op verschillende plekjes van het Middeleeuwse Feest. U mag ticketjes met twee betalingsmiddelen kopen : - contant - met bankkaart. Het is mogelijk om ter plaatse geld op te nemen.

Toegang

Remouchamps is een dorp van de gemeente Aywaille. Om Remouchamps te bereiken neemt u de autosnelweg E25, afrit 46. Daarna hoeft u de verkeersborden te volgen om uw aankomst op de parking van het evenement gemakkelijk te maken. Remouchamps is ook bereikbaar vanuit de N633 die door de gemeente Aywaille heen trekt. Als u vlakbij Remouchamps terechtkomt, hoeft u de verkeersborden te volgen om uw aankomst op de parking van het evenement gemakkelijk te maken. De parking is gratis en wordt onder een staf van vrijwilligers gebracht. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade, ongeval of diefstal op de parking.